Anadolu Efes R. Madrid'e sahayı dar etti

THY EuroLeague'de Anadolu Efes, normal sezonun 4. maçında Real Madrid ile Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi.

Anadolu Efes R. Madrid'e sahayı dar etti
24 Ekim 2019 - 22:03
THY EuroLeague'de Anadolu Efes, normal sezonun 4. maçında Real Madrid ile Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi.

Real Madrid maça hızlı başladı. İspanya temsilcisi, Rudy Fernandez ve Anthony Randolph ile 3 sayılık basketler bularak 9-0'lık bir seriye imza attı. (7.10) Anadolu Efes, alınan erken molanın ardından etkili döndü. Savunmada toparlanan ve hücumda Shane Larkin önderliğinde oyuna giren Efes, 11-2'lik bir seriyle, birinci çeyreğin bitimine 3 dakika kala skorda eşitliği sağladı. Akabinde Vasilije Micic'in basketi geldi ve Lacivert Beyazlılar 13-11 öne geçti. (2.19) Daha sonra Rodrigue Beaubois ile farkı 4 sayıya çıkaran Anadolu Efes, ikinci çeyreğe 15-11 önde girdi.

Temsilcimiz, ikinci çeyreğin başlarında farkı 9 sayıya kadar çıkardı. (7.05) Ancak Real Madrid, Jaycee Carroll, Sergio Llull ve Jordan Mickey'in basketleriyle skora 23-23'lük eşitlik getirdi. (3.30)  Çekişmeli geçen çeyreğin sonunda Real Madrid, yeniden öne geçti ve soyunma odasına 31-29'luk üstünlükle gitti.

Üçüncü çeyreğe Vasilije Micic ve Shane Larkin'in basketleriyle başlayan Anadolu Efes, İspanya temsilcisi karşısında 4 sayılık bir üstünlük kurdu. (8.25) Fark bir ara 1 sayıya kadar inse de, yeniden ivme yakalayan Efes, kısa süre içinde Bryant Dunston'ın smacı ve Vasilije Micic'in 3 sayılık basketiyle farkı skoru 44-36'ya getirdi. (5.24) Real Madrid, maça 3 syılık basketlerle ortak olmaya çalışsa da, Krunoslav Simon ile etkili oyununu sürdüren Efes, son 10 dakikaya 56-50 önde girdi.

Simon, etkili oyununu dördüncü çeyreğin başında da devam ettirdi ve Anadolu Efes skor aralığını çift hanelere çekti. (8.48) Real Madrid'i yavaş yavaş oyun düzeninden koparan Lacivert Beyazlılar, Chris Singelton'ın üçlüğü sonrasında Bryant Dunston ile boyalı alandan attığı basketle farkı 19 sayıya çıkardı. (2.40) Maçın kontrolünü eline geçiren Efes, karşılaşmayı 76-60 kazandı.

4 maçta 3 galibiyete ulaşan Anadolu Efes'te Bryant Dunston ve Krunoslav Simon, 17'şer sayıyla maçın en skorer ismi oldu. Real Madrid'de Sergio Llull kenardan gelerek 14 sayı kaydetti.

Karşılaşmanın detaylı istatistikleri için tıklayınız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum