Anadolu Efes Final Four peşinde

THY EuroLeague'de Anadolu Efes, Çeyrek Final Serisi'nin üçüncü maçında Real Madrid'in konuğu olacak. Müsabaka saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak? Karşılaşma öncesinde son açıklamalar ve daha fazlası haberimizde...

Anadolu Efes Final Four peşinde
27 Nisan 2021 - 13:13
THY EuroLeague'de Anadolu Efes'in kendi deyimi ile yarım kalan göreivnde ilk aşamayı geçmek için bugün o gün olabilir. Lacivert Beyazlılar, Playoff Çeyrek Final Serisi'nin 3. maçında, Real Madrid'in WiZink Center'da konuğu olacak. TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşma, BeIN Sports 3 ve BeIN Sports Haber'den canlı yayınlanacak. Seride 2-0 önde olan Efes, bu maçta alacağı galibiyetle adını Final Four'a yazdıracak.

ATAMAN: İLK İKİ MAÇTAKİ GİBİ...

Anadolu Efes Baş Antrenörü Ergin Ataman, bu önemli karşılaşma öncesinde yaptığı açıklamada, "Serinin üçüncü maçında ilk iki maçtaki gibi kararlı şekilde ve iyi savunma yapmalıyız. Hücumda farklı opsiyonlarımızı akıllı kullanıp, ribauntları kontrol etmeliyiz. Play-off’larda her maç farklı atmosferde ve üst seviye mücadele ile oynanıyor." ifadelerini kullandı.

Efes'in çıkıştaki oyuncularından Sertaç Şanlı ise, “Play-off serisinde ilk iki maçı kazanarak avantajımızı elimizde tuttuk. Şimdi üçüncü maçı Madrid’de oynayacağız. Bu maçtan da galip ayrılarak Final Four’a yükselmek istiyoruz. Rakibimiz tecrübeli bir takım, çok dikkatli olmalıyız. Bizim ilk iki maçtaki konsantrasyonumuzu sürdürmemiz ve aynı oyunumuzu sergilememiz halinde bu karşılaşmayı da kazanacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.

İLK İKİ MAÇTA FARK

Temsilcimiz, Playoff'ta Real Madrid'e karşı, Sinan Erdem'deki ilk 2 maçta da farklı galibiyetlere ulaştı. Efes, ilk maçı 90-63 kazanırken, ikinci maçtan 91-68 galip ayrıldı. Lacivert Beyazlılar'da, bu iki maçta da gardlar öne çıktı. İlk maça Rodrigue Beaubois, 19 sayı, 5 ribaund ve 1 asistle yıldızlaşırken, ikinci maçta Micic-Larkin ikilisi sahnedeydi. Vasilije Micic'in 23 sayı, 4 ribaund ve 3 asist; Shane Larkin'in de 21 sayı, 1 ribaund ve 5 asistlik performansı, Efes'in ikinci galibiyete uzanmasını sağlamıştı. Real Madrid adına bu seride en etkili isim Trey Thompkins oldu. ABD'li forvet, ilk maçta 13 sayı, ikinci maçta da 17 sayı ile öne çıkmıştı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum