Anadolu Efes evinde Asvel'i devirdi

Turkish Airlines EuroLeague’in 25. haftasında temsilcimiz Anadolu Efes, ASVEL’i evinde 78-72’lik skorla mağlup etti.

Anadolu Efes evinde Asvel'i devirdi
04 Şubat 2022 - 22:31
Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague 'in 25'inci haftasında Asvel ile karşı karşıya geldi. Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki müsabaka ev sahibinin 78-72'lik üstünlüğüyle sona erdi. Turkish Airlines EuroLeague'de galibiyet sayısını 11'e yükselten Anadolu Efes, play-off yarışında takibini sürdürdü.
Anadolu Efes'te Shane Larkin 19 sayı 8 asist 4 top çalma, Krunoslav Simon 14 sayı 5 ribaund 3 asist 3 top çalma ile mücadele etti.Tibor Pleiss 12 sayı, Rodrigue Beaubois 10 sayı, Bryant Dunston 9 sayı, Vasilije Micic 7 sayıyla oynadı. ASVEL’de Marcos Knight 21 sayı 12 ribaund, Chris Jones ve Matt Strazel 13 sayı, Dylan Osetkowski 7 sayı ile mücadele etti.
Avrupa arenasında 750. maçına çıkan Anadolu Efes, ikinci yarıda maça ağırlığını koyarak 78-72 skorla kazandı. Bu maçta Anadolu Efes'in kaydedeceği her sayı +1 ağaca dönüştü.
HER SAYI +1 AĞAÇ
Attığı her adımın dünyaya ve topluma olan etkilerini göz önünde bulunduran ve yeşil şişeli ürünleri vesilesi ile 3 milyon tohum topunu toprakla buluşturmayı hedefleyen Anadolu Efes ile Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliğinde gerçekleştirilen "Her Sayı +1 Ağaç Demek" kampanyasında, Anadolu Efes oyuncularının kaydettiği sayılar katlanarak tohum topuna dönüştü. Ayrıca kampanya çerçevesinde Sinan Erdem Spor Salonu'na gelen her taraftar adına da kampanyaya +10 tohum topu daha eklendi. Tohum topu sayısı, bunlarla da sınırlı kalmadı. Maç içinde desibel ölçer etkinliği sırasında taraftarların ulaştığı desibel seviyesi de yeni tohum topları anlamına geldi. Salon içerisindeki etkinlik ve yarışmalardaki, taraftarların kaydettiği sayılar da Her Sayı +1 Ağaç Demek kampanyasına daha fazla tohum topu eklenmesini sağladı..
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum