Anadolu Efes, Elijah Bryant'ı kadrosuna kattı

Guard pozisyonuna takviye yapan Anadolu Efes, son olarak Maccabi Playtika Tel- Aviv forması giyen Elijah Bryant'ı kadrosuna kattı.

Anadolu Efes, Elijah Bryant'ı kadrosuna kattı
18 Ekim 2021 - 13:02 - Güncelleme: 18 Ekim 2021 - 13:18

Anadolu Efes , ABD'li oyuncu Elijah Bryant'ı kadrosuna dahil etti.Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 26 yaşındaki guard/ kısa forvetle sözleşme imzalandığı belirtildi.ING Basketbol Süper Ligi ve Turkish Airlines EuroLeague’in son şampiyonu Anadolu Efes kadrosunu Elijah Bryant ile güçlendirdi. 

1995 doğumlu oyuncu 1.96 metre boyunda ve guard/kısa forvet pozisyonunda görev yapıyor.2015’de CAA’da (Colonial Athletic Association) yılın genç oyuncusu seçilen Bryant, aynı sezon en iyi üçüncü beşe seçildi. Brigham Young Üniversitesi’nde forma giyerken, 2018 yılında WCC’de (West Coast Conference) en iyi beşe adını yazdırdı. İsrail’deki ikinci senesinde bu kez İsrail Ligi’nin en iyi beşine giren Amerikalı oyuncu, 2020 yılında Maccabi Tel Aviv forması altında İsrail Ligi’nde şampiyonluk yaşadı.Elijah Bryant, geçtiğimiz sezon ise NBA’de Milwaukee Bucks ile şampiyonluk sevinci yaşadı.Elijah Bryant, geçtiğimiz sezon Milwaukee Bucks forması ile bir maçta mücadele ederken, Euroleague’de Maccabi Playtika Tel Aviv forması ile 34 karşılaşmada 23:19 dakika süre alarak maç başına 9,8 sayı, 3,0 ribaunt ve 2,0 asist ortalamaları ile mücadele etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum