Ribaund'un içinden

Tolga Yenigün

 
Sevgili basketbolseverler, Los Angeles Lakers'ın son baharını yaşayan süper yıldızları LeBron James, Russell Westbrook ve Carmelo Anthony yani İHTİYAR DELİKANLILAR'ın kapağımızda yer aldığı yeni sayımızda NBA'deki yeni uzunlarımız Alperen Şengün ve Ömer Faruk Yurtseven'e de yer verdik.

★★★

Türk basketbolunun efsanesi Aydın Örs ise başta EuroLeague temsilcilerimiz Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'nun performanslarını masaya yatırırken, son olarak Eskişehir'de 'Mütevelli heyeti toplantıları' yapan BİDEV'in Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Arat da vakfın kuruluşunu, kısa ve uzun vadeli planlarını detaylarıyla anlattı.

Anadolu Efes'in tarihine derin izler bırakan Petar Naumoski ile Tamer Oyguç da Avrupa ve Türk basketboluna ilişkin değerli görüşlerini kaleme aldı.

★★★

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimiz Beşiktaş Icrypex'ten Rondae Hollis-Jefferson, Pınar Karşıyakalı Tony Taylor, Galatasaray NEF'ten Melo Trimble, Darüşşafakalı Nathan Boothe ve Tofaş'tan Pako Cruz'un bu sezonki form durumlarına ÜST DÜZEY dosyamızda yer verdik.

★★★

 ING Basketbol Süper Ligi ve Herbalife Kadınlar Basketbol Süper Ligi Ana Sponsorluğu ile TBL'nin isim sponsorluğuna imza atan misli.com'un Kurumsal İş Birlikleri ve Sponsorluk Müdürü Ilgım Çetin ile basketbola olan önemli yatırımlarını konuştuk.

★★★

Herbalife Nutrition Türkiye Genel Müdürü Ediz Haksal'ın HERBALIFE NUTRITION SÖYLEŞİLERİ'nde bu ayki konukları EuroCup temsilcilerimizde forma giyen oyuncular oldu. OGM Ormanspor'dan Sevgi Uzun, Nesibe Aydın'dan Meltem Yıldızhan ve Bellona Kayseri'den Gizem Tüzün kadın basketbolu özelinde samimi açıklamalarda bulundu.

Kadın basketbolunun önemli isimlerinden Esra Şencebe, Gelişim Koleji'nde Cem Akdağ'ın asistan koçu oldu... Erkek ile kadın basketbolunun farklarını anlatan Şencebe, yeni görevini NBA'deki Becky Hammon örneğiyle destekledi.

A Kadın Milli Takımı Uzman Diyetisyeni Neşe Ceylan Zengin ile Uzman Psikolog Melda Yakupoğlu da mesleki deneyimlerini okurlarımızla paylaştı.

★★★

EFSANELER ANLATIYOR köşemizde konuğumuz bu kez eski bir hakem Fatih Söylemezoğlu oldu. Söylemezoğlu basketbol kariyerine ilişkin samimi açıklamalar yaptı.

★★★

Misli.com TBL Röportajları'nda bu ayki konuklarımız Balıkesir BŞB'nin deneyimli menajeri Anıl Uyanık ile takıma bu sezon katılan Sercan Ergin oldu.

★★★

İzmir BŞB Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'ndan Rıdvan Aksoy da büyük bir azimle tutunduğu basketbol tutkusunu anlattı.

★★★

Son olarak Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığı için aday olan basketbolumuzun önemli isimlerine başarılar diliyorum.

Keyifli okumalar ve basketbol dolu günler...