NBA yönetiminden yeni kararlar...

NBA'de 2019-2020 sezonu ile ilgili yeni gelişmeler yaşanırken, gelecek sezonun ne zaman başlayacağı konusuna da açıklık getirdi.

Coronavirüs salgınının en yoğun yaşandığı ABD'de birçok spor organizasyonu büyük ölçüde olumsuz etkilendi.

NBA, Utah Jazz'in Fransız pivotu Rudy Gobert'in Covid-19 testinin maç öncesi pozitif çıkmasından sonra ligi erteleme kararı almıştı. Bu durum, dünyadaki birçok spor müsabakalarını etkiledi.

Ancak ABD'de son zamanlarda bazı eyaletlerin kuralları gevşetmesiyle, Atlanta Hawks ve Oklahoma City Thunder'ın oyuncuları, bireysel olarak spor tesislerini, belli koşullar çerçevesinde kullanma fırsatı buldu.

NBA 8 MAYIS TARİHİNİ GÖSTERDİ

NBA yönetimi, resmi web sitesinden yayımladığı yeni kuralların başlangıç tarihinin 8 Mayıs olduğunu açıkladı. Ancak yönetim, gelişmeler doğrultusunda bu tarihi geri çekebileceğini söyledi. NBA takımları ve oyuncuları için antrenman kuralları şu şekilde:

- Bir tesiste aynı anda dörtten fazla oyuncuya izin verilmez.
- Antrenmanlara hiçbir başantrenör ve yardımcı antrenörler katılamaz.
- Uygulamalar ve antrenmanların grup haline yapılması yasaktır.
- Oyuncuların kulüp tesisleri haricinde herhangi bir halk sağlık merkezi, fitness merkezi ve spor salonlarında antrenman yapması yasaktır.

GELECEK SEZONUN BAŞLANGICI...

NBA'de mevcut sezonun ne zaman başlayacağı ile ilgili henüz net bir bilgi yokken, 2020-2021 sezonunun başlangıç zamanı ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. ABD basınında yer alan haberere göre, NBA Komisyoneri Adam Silver'ın 
 

Atlanta Hawks ve OKC Thunder'da antrenmanlar...

nba adam silver atlanta hawks rudy gobert oklahoma city thunder coronavirüs