Merkezefendi Bld. Denizli Basket ING BSL'de!

Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, 2020-2021 sezonunu birinci tamamladı ve gelecek sezon ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele edecek.

Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, 29. hafta maçında, Nadir Gold İstanbul Basket'i konuk etti. Maçın ikinci çeyreğinden itibaren arayı açan Denizli, mücadeleyi 87-63 kazandı. Toplamda 21. galibiyetini alan Ege ekibi, ikinci sıradaki Samsunspor ile sezon sonunda aynı puanla tamamlasa da, rakibine kurduğu ikili averaj üstünlüğü sayesinde 2020-2021 sezonunda TBL'yi şampiyon olarak tamamlamayı ve ING Basketbol Süper Ligi'ne çıkmayı garantiledi. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket'te maçın en skorer ismi Hakan Yapar, 18 sayı, 4 ribaund ve 1 asistle öne çıkarken, Dwight Coleby, Gökhan Yazıcıoğlu ve Mustafa Kurtuldum 10'ar sayı kaydetti. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, ligdeki son maçında GCT Düzce ile deplasmanda oynayacak. 

Fotoğraf: Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket

türkiye basketbol ligi ing basketbol süper ligi merkezefendi belediyesi denizli basket mustafa kurtuldum hakan yapar dwight coleby