Kanarya Iagupova ile kazandı

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 4. haftasında Fenerbahçe Öznur Kablo, deplasmanda OGM Ormanspor'u 80-65 mağlup etti.

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 4. haftasında Fenerbahçe Öznur Kablo, deplasmanda OGM Ormanspor'u 80-65 mağlup etti.
Karşılıklı basketlerle başlayan karşılaşmanın ilk çeyreğinde, iki ekip de birbirine üstünlük kurmakta güçlük çekti. Ogunbowale ile etkili olan OGM Ormanspor, ilk periyodu 20-19 önde tamamladı. Mücadelenin ikinci çeyreğinde Fenerbahçe Öznur Kablo, oyunda kontrolü eline aldı. Alina Iagupova ile etkili olan sarı-lacivertliler soyunma odasına 44-38 üstünlükle girdi.
Karşılaşmanın üçüncü çeyreği dengeli bir oyuna sahne oldu. OGM Ormanspor, Fenerbahçe'nin farkı açma çabalarına engel olurken final periyoduna sarı-lacivertliler 57-55 önde başladı. Bu çeyrekte Williams ve Iagupova ile farkı açmayı başaran Fenerbahçe Öznur Kablo, mücadeleden 80-65 galip ayrıldı. OGM Ormanspor'da Ogunbowale, attığı 27 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, Fenerbahçe'de Alina Iagupova 26 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı.

OGM Ormanspor: Robinson 13, Paris 13, Nilay Kartaltepe 1, Pelin Derya Bilgiç 9, Ogunbowale 27, Damla Gezgin 2

Fenerbahçe Öznur Kablo: Olcay Çakır Turgut 13, Tuğçe Canıtez 3, Iagupova 26, Zandalasini 9, Williams 16, Sevgi Uzun 3, Ayşe Cora 5, Anna Cruz 5, Esra Ural Topuz

Ayşe Cora fenerbahce Fenerbahçe Öznur Kablo Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi Iagupova Kadınlar Basketbol Süper Ligi OGM Ormanspor Ogunbowale Olcay Çakır Turgut Ormanspor Paris Pelin Derya Bilgiç Robinson Tuğçe Canıtez Williams