Gelecek Koleji Çukurova son çeyrekte açıldı

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 8. haftasında Gelecek Koleji Çukurova Basketbol, sahasında Bellona Kayseri Basketbol'u 82-76 yendi.

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 8. haftasında Gelecek Koleji Çukurova Basketbol, sahasında Bellona Kayseri Basketbol'u 82-76 yendi.

Servet Tazegül Spor Salonu'nda oynanan mücadele karşılıklı basketlerle başladı. Gelecek Koleji Çukurova basketbol ilk çeyerğin sonuna 7.50 kala Gabriela Marginean'ın sayılarıyla skoru 7-2'ye taşıdı. Barbee ve Burke ile tempo yakalayan Bellona Kayseri, rakibinin farkı açmasına engel oldu. Dengeli bir oyuna sahne olan ilk çeyrek 2-1 eşitlikle tamamlandı. Mücadelenin ikinci periyodu da karşılıklı basketlerle başladı. Her iki takımın da hücum konusunda sıkıntı çekmediği çeyrek 37-37 berabere geçildi.
Karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde konuk ekip Ivankovic ile etkisini artırdı. Ivankovic'in üst üste buludğu basketlerle çeyrek sonuna 2.01 kala Bellona Kayseri skoru 52-59'a taşıdı. Periyot bitimine 10 saniye kala Manso ile çemberi bulan Gelecek Koleji Çukurova, çeyreği 57-59 geride tamamladı. Final çeyreğinde Bentley ve Manso ile rüzgarı arkasına alan ev sahibi ekip mücadeleyi 82-76 kazanmayı başardı.

Gelecek Koleji Çukurova Basketbol: Tuck 19, Gökşen Fitik 6, Meltem Avcı 6, Bentley 12, Marginean 10, Manso 21, Feride Şevval Akalan, İlayda Güner 8

Bellona Kayseri Basketbol: Ayşegül Günay Aladağ 13, Gülse Uğur, Ivankovic 23, Barbee 10, Burke 17, Beril Albayrak 1, Kübra İmren Siyahdemir 7, Wauters 5

Bellona Kayseri Basketbol Gelecek Koleji Çukurova Basketbol Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi