Bahçeşehir'den müthiş geri dönüş

Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı, FIBA Erkekler Avrupa Kupası E Grubu 2. haftasında konuk olduğu Yunanistan ekibi Iraklis'i 64-63 yendi.

Bahçeşehir Koleji Baketbol Takımı, FIBA Erkekler Avrupa kupası E grubu 2. hafta maçında Yunanistan ekibi Iraklis ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Selanik kentindeki Ivanofio Arena'da oynanan mücadenin lk çeyreğini 16-12 üstün kapatan ev sahibi ekip, soyunma odasına 35-29 önde girdi.Iraklis, üçüncü periyodu 51-43 önde bitirse de Bahçeşehir Koleji son çeyrekteki skorer performansıyla müsabakayı 64-63 kazandı. Bu sonuçla Bahçeşehir Koleji ikide iki yaptı, Iraklis ise ikinci maçından da yenilgiyle ayrıldı.
 

Bahçeşehir Koleji’nde Jamar Smith 20 sayı, Oğuz Savaş 16 sayı 9 ribaunt ile maçın en değerli oyuncusu oldu. Kartal Özmızrak 9 sayı, Jamal Jones 7 sayıyla oynadı. Iraklis’te Toney Douglas 14 sayı, Ryan Wooldridge 12 sayı, Reginald Lynch ve Travis Daniels 8 sayıyla mücadele etti.Bu sonuçla temsilcimiz gruptaki 2. maçını da kazanırken Iraklis 2. maçından da mağlup ayrıldı.E Grubu’nda yer alan temsilcisimiz sonraki maçını 27 Ekim tarihinde ZZ Leiden deplasmanında oynayacak.

bahçeşehir koleji